Család- és Gyermekjóléti Szolgálat

Esetmenedzsert keresünk!

A Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársat keres esetmenedzser pozícióra.

Feladatok: Szolgáltatások szervezése és segítő tevékenység koordinálása a  gyermekek védelmére, a veszélyeztetettség megszüntetésére irányuló  célokhoz kapcsolódóan.

Pályázati feltételek:

-    főiskola/egyetem szociális alapvégzettség
-    számítógép (MS Office programok, internet) felhasználói szintű ismerete
-    gyermekjóléti központnál szerzett 1-3 év családsegítő/esetmenedzser tapasztalat
-    büntetlen előélet

Előny (de nem feltétel):

-    esetmenedzser munkatapasztalat
-    3-5 év családsegítő munkatapasztalat
-    mediátori-, vagy családterapeuta képesítés (gyakorlat)

Rólunk:

Munkatársainkat a közalkalmazotti béren felül cafeteriaval és pótlékokkal motiváljuk. A szakmai munka professzionális végzéséhez csoportos és szükség esetén egyéni szuperviziot, esetmegbeszéléseket, esetkonferenciákat, szakmaközi megbeszéléseket szervezünk. A pozitív kapcsolatok érdekében rendszeresen tartunk informális összejöveteleket.

Amennyiben érdekes, változatos és kihívásokkal teli munkakörben befogadó és támogató csapatban, kulturált munkakörülmények között szeretnél dolgozni küldd el részletes szakmai  önéletrajzodat, motivációs leveledet, képzettségedet igazoló bizonyítványaid másolatát a kozpont [at] zcsk.hu

email címre Varga Sándor szakmai vezető részére. Szükségünk van egy nyilatkozatra is amelyben hozzájárulsz személyes adataidat is tartalmazó pályázati anyagod pályázattal összefüggő kezeléséhez. Erkölcsi bizonyítványt felvétel esetén kérünk. Várunk!