Család- és Gyermekjóléti Szolgálat

Munkaközvetítő Iroda

Irodánk fő célkitűzése, hogy a kerületi álláskeresőket a lehető legrövidebb idő alatt kiközvetítse a kerületben megüresedő álláshelyekre.

Szolgáltatásunkkal szeretnénk hozzájárulni a kerületi családok életminőségének, és a helyi vállalkozások versenyképességének javításához. Komplex programunkba bevont álláskeresőink egy alapos helyzetfelmérést követően (fókuszinterjú, kérdőívek) kerülhetnek tréningre (7x3 óra) vagy próbainterjúra. Ezek tapasztalatairól konkrét visszajelzést kapnak, majd szükség szerint egyéni fejlesztésben részesülnek. Az álláskeresők az elhelyezkedésig szintentartó csoportos foglalkozásokon vesznek részt, az elhelyezkedés után pedig a beilleszkedés folyamatát utánkövető interjúk felvételével követjük nyomon. A helyi vállalkozókkal koordinátorunk köt együttműködési megállapodást, hogy a megüresedő állásokról haladéktalanul értesülhessünk. A program sikerességéhez elengedhetetlen minden fél aktív és felelősségteljes hozzáállása, ezért minden résztvevővel együttműködési megállapodást kötünk.

Amennyiben álláskeresőként, vagy munkaadóként szeretne csatlakozni a programunkhoz, vagy további információra van szüksége a munkakozvetito@zcsk.hu címen várjuk megkeresését, vagy keresse fel Központunkat.