Család- és Gyermekjóléti Központ

Ismét nagy sikerrel zárult a Központunk karácsonyi rendezvénye

Az elmúlt évek hagyományát folytatva, Intézményünk idén is rendezvényt szervezett Karácsony közeledtével a kerület gyermekei számára. A helyszínt a Zuglói Civil Ház biztosította a Karácsonyi Zsongás elnevezésű rendezvényünk lebonyolítására, melyre 2014. 12. 18-án került sor 16 órától.

Az érdeklődők számára, számos programmal készültünk, melyeket a résztvevő szervezetek –  Válaszkész Szülők Egyesülete, BMSZKI Családok Átmeneti Otthona, Dávid Sátora Gyülekezet, Befogadó Ház – is színesebbé tettek.A megjelenő mintegy 60 gyermek szüleikkel együtt a következő programok közül választhattak: kézműves foglalkozások (gipsz-festés, hűtőmágnes-, fülbevaló-, üdvözlőkártya-,  Karácsonyfa-dísz készítés), arcfestés, léggömb-hajtogatás, zenei foglalkozás, családi fotózkodáson való részvétel. A rendezvényt a ZUMCSA Zene-klubjának tagjai zárták fellépésükkel.

Ezen felül Intézményünk szeretne köszönetet mondani azoknak a cégeknek, szervezeteknek és magánszemélyeknek, akik a karácsonyi készülődés alatt hozzájárultak tárgyi adományaikkal, vagy segítségükkel ahhoz, hogy a kerület rászoruló gyermekei számára szebbé varázsolhassuk a közelgő ünnepeket.

Ők pedig:

Cipősdoboz adomány kapcsán: a Dávid Sátora Gyülekezetnek, az Arany János Általános Iskola diákjainak, a Deichmannak, a Penny Marketnak, az IKEA-nak

Mikulás csomag kapcsán: Kontúr Egyesületnek

A Karácsonyi Zsongás rendezvény kapcsán: a Zuglói Civil Háznak, a Válaszkész Szülők Egyesületének, a BMSZKI Családok Átmeneti Otthonának, a Dávid Sátora Gyülekezetnek, a Befogadó Háznak